“Ik heb nu zelf meer invloed op mijn huid.”

Frans | Huidspecialist sinds 20 jaar

Dermalex Repair Psoriasis

Je weet precies waar het begint. En wanneer. Want na jarenlang ervaring met psoriasis ben je inmiddels een echte huidspecialist geworden. Daarom is het fijn om te weten dat je met Dermalex Repair Psoriasis een extra hulpmiddel in handen hebt.

Dermalex Repair Psoriasis is speciaal ontwikkelt voor mensen met matig of milde psoriasis. De crème normaliseert de productie van huidcellen en vermindert symptomen zoals schilfering, roodheid en verharde plekken, zonder hormonen. Zo heb je zelf meer invloed op de conditie van je huid.

Dermalex Repair Psoriasis

  • Vermindert jeuk, schilfering en roodheid van de huid
  • Normaliseert de productie van huidcellen
  • Versnel het herstel van de beschadigde huid
  • Bevat geen hormonen/cortisonen

Werking
Dermalex Repair Psoriasis is een dermatologisch product voor de behandeling van de symptomen van psoriasis. Dermalex Repair Psoriasis vermindert jeuk, schilfering en roodheid van de huid en verharde plekken. Daarnaast herstelt het de beschadigde huid en zorgt het voor een barrière op de huid, die schadelijke bacteriën blokkeert. Ook normaliseert het de productie van huidcellen.
Lees meer over de unieke werking van Dermalex Repair Psoriasis

Overige informatie
Bevat geen steroïden (cortisonen), teer of teerproducten, vitamine D3 analogen en vitamine A-derativen, zwavel (S), keratolytische substanties zoals salicylzuur en kleurstoffen.

* Psoriasis dient vooraf door een arts vastgesteld te worden. Dermalex Repair is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de gebruiksaanwijzing

Dermalex Repair Psoriasis online bestellen