“Minder irritatie, dat voelt een stuk fijner”

Marina | huidspecialist sinds 7 jaar

Dermalex Repair Huidirritatie 30 gram

Heb jij ook wel eens last van huidirritatie?
Veel mensen hebben wel eens een geïrriteerd plekje op hun huid. Zo’n plekje kan ineens ontstaan door een allergische reactie van de huid op een bepaalde stof. Wanneer je huid geïrriteerd raakt door bepaalde stoffen (allergenen) noemen we dit contacteczeem. Je weet niet altijd wat de irritatie veroorzaakt heeft, waardoor het moeilijk te voorkomen is, maar je wilt er wel zo snel mogelijk van af!

Dermalex Repair Huidirritatie is een nieuwe behandeling voor huidirritatie en contacteczeem. Dermalex is ook geschikt voor mensen die door hun werk last hebben van eczeem door aanraking met bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld kappers of mensen die in de zorg werken.
Het helpt de natuurlijke huidbarrière herstellen en vermindert roodheid en jeuk, zonder hormonen.

Dermalex Repair Huidirritatie 30 gram
• Vermindert de symptomen van huidirritatie en contacteczeem
• Helpt de natuurlijke huidbarrière herstellen
• Dermatologisch getest
• Bevat geen hormonen/cortisonen

Werking
Dermalex Repair Huidirritatie 30 gram activeert het huideigen herstelmechanisme van de huid en helpt bij de symptomen van huidirritatie en eczeem. Het product creëert een beschermend laagje op de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De crème hydrateert de huid en vult de ontbrekende natuurlijke ceramidecomponenten van de huid aan. Dermalex Repair Huidirritatie is een dermatologisch product voor de behandeling van de symptomen van huidirritatie en contacteczeem, zoals jeuk, droge huid, rode bultjes, schilfering, vochtafscheiding (‘natten’) en korstjes.

Lees meer over de unieke werking van Dermalex Repair Huidirritatie.

* Dermalex Repair is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download de gebruiksaanwijzing

Dermalex Repair Huidirritatie 30 gram online bestellen