Daniëlle en KoenHuidspecialisten sinds 1,5 jaar

Danielle woont samen met haar man en 4 kinderen in Brabant. Zoontje Koen van 2 heeft sinds dat hij 2-3 maanden was last van eczeem.

Vervelend, eczeem…
”Dat is het zeker! Koen heeft plekjes op zijn voetjes, knietjes, knie– en elleboogholtes. Op zijn buik en rug heeft hij rode plekken met schilfers die jeuken. Dan begint hij te krabben en komen er korstjes op, die krabt hij dan vervolgens weer open. ”

Een zoektocht?
”Voor de behandeling van dit probleem zijn er in de markt diverse producten beschikbaar. Welke kies je dan? Op een bepaald moment heb ik besloten om zelf dingen uit te zoeken.”

Rust
”Via een online platform voor moeders werd me aangeboden om Dermalex te proberen, gelukkig maar! Binnen 2–3 dagen waren de korstjes minder! Koen krabt nu ook minder. In het begin smeerde ik echt 3 keer per dag met Dermalex. Toen de korstjes minder waren ben ik terug gegaan naar 2 keer, s ´ochtends en ´s avonds bij het naar bed gaan. Als papa vergeet te smeren, is Koen wel weer aan het krabben. We hebben echt het gevoel een goede manier te hebben gevonden om met Koen zijn eczeem om te gaan.”

Tips voor andere moeders
”Op dit moment is mijn tip gewoon om Dermalex te gebruiken. Dit is voor mij nu het enige wat ik op smeer.”

"Minder jeuk, dat is een opluchting voor ons allebei."