Ervaringen van andere huidspecialisten

Hanna: Tip gekregen van schoonzus! En het werkt goed,vermindert roodheid en jeuk. zeer tevreden. Het werkt ook al na een paar dagen. Raad het zeker aan andere mensen aan.

R.J.: Het is een fijn product wat zonder twijfel gebruikt kan worden. Dermalex biedt een dagelijkse verzorging en vermindert de flare ups.

Een tevreden moeder: Ik merk dat de eczeem wat rustiger oogt, het eczeem rond haar mondje, is minder rood, dus ga het nog een periode gebruiken voor mijn dochter.

Een tevreden ouder: Heb Dermalex Repair Eczeem al een aantal malen gebruikt. Driemaal per dag heb ik een dun laagje aangebracht zoals het staat beschreven in de gebruiksaanwijzing. De voor mijn zoontje zeer vervelende klachten als jeuk, roodheid en schilfering van de huid zijn duidelijk verminderd. De crème bevat geen hormonen en cortisonen.

Miranda: eerst zalf gekregen van de arts toen het eczeem weg was ben ik  Dermalex gaan gebruiken, en het helpt goed ik gebruik het nu  sinds 2 weken en haar huid is helemaal gaaf.

Femia: Prettig middel. Werkt wel, maar duurt wel lang voor er verbetering optreedt. Ik heb erbij Vaseline gebruikt om de huid goed vet te houden. Het werd wat droog met alleen Dermalex.

Een tevreden gebruiker: Dermalex Repair Eczeem is erg gemakkelijk in het gebruik. Het smeert erg goed uit, het is goed doseerbaar en is zo goed als geurloos. Mijn ervaring is dat je het wel consequent 2 keer per dag moet gebruiken. Dit is de 2e x dat ik dit merk gebruik. Het is mij door een vriendin aangeraden. Deze zalf bevat geen hormonen.

Een tevreden gebruiker.: eerst indruk: huid is rustiger zachter en minder jeuk (in dit geval bij een volwassene) ga Dermalex nu wat langer proberen dus kan eigenlijk op dit moment nog niets over lange termijn effect zeggen .

Een tevreden gebruikster: Dermalex is makkelijk op te brengen, maar moet opnieuw gesmeerd worden na contact met water. Wij zagen lichte verbetering na enkele dagen, de rode vlekken werden iets minder, nog even doorzetten.

Truus: Dit was een aanrader en het werkt, na drie keer dun smeren al!! We zijn er heel blij mee! Robert heeft door zijn koemelk allergie eczeem maar zo houden we het binnen de perken!

Richelle: Ik gebruik Dermalex al vanaf de geboorte bij de berg op zijn hoofdje, eczeem achter zijn oortjes en ruwe plekjes op zijn voetjes en beentjes.. eenmaal smeren en het wordt zachter.. minder jeuk.. geweldig!!
PS ik heb het op de eczeem beenplekken van mijn man gesmeerd.. en die merkte ook verbetering.

Een tevreden moeder: Door Dermalex te gebruiken is de irritatie minder geworden en de jeuk dus ook. Onze dochter loopt niet meer te krabben en de huid is weer rustig.

Een tevreden moeder: een fijne en milde crème! Mijn dochter heeft meteen gesmeerd zodra ze last kreeg en het helpt de jeuk te verminderen!

Een tevreden moeder: Gewoon in 1 woord geweldig in gebruik en nog heel gemakkelijk ook. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die eczeem en/of jeuk heeft. Zeer zeker voor mensen met jonge kinderen en baby's bij uitstek

Esther: Het maakt de huid minder vurig, schilferig en jeukerig, Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van de huid en hierdoor kan de huid zelf ook beter herstellen.

Kiki: Ik vind het fijn om mijn kleintje een verlichtende crème te kunnen smeren. Mijn ervaringen met Dermalex zijn positief en als ik mensen er over kan vertellen dan doe ik dit.

Erica: De jeuk is echt minder met Dermalex Repair Eczeem. Ik kan goed merken dat er minder gekrabd wordt en ook de roodheid wordt zichtbaar minder. Ook is er minder schilfering. Dermalex doet echt goed voor de huid van je kind.

Een tevreden moeder: Het verlicht en verbetert. je merkt dit aan de reactie van mijn kind. ze zit er niet steeds meer aan en vergeet dat ze het heeft. Dat is zeer prettig.

Een tevreden ouder: Heerlijke crème, brengt verlichting , kinderen vinden het prettig, de klachten als jeuk, roodheid en huidirritatie namen af. En de huid herstelde snel. En je mag het langdurig gebruiken.

Een tevreden moeder: Ik hoop dat het goed blijft werken, ik heb het nu één dag geprobeerd en het krabben werd al minder.

Margo: Deze crème geeft me rust ( nachtrust, geen gillend kind meer), die zelfs kan zwemmen, douchen omdat je weet dat er vertrouwde crème is.

Bas: Mijn zoon is er een ander kind van geworden. Hij slaapt weer een volle nacht, krabt niet meer tot bloedend open.

Een tevreden vader: Zoonlief vindt deze minder stinken. Voor mij belangrijkste dat het werkt, en dat doet het! Er gaan veel tubes door....

Een tevreden gebruikster: Zelfs zwemmen kan! Ben er blij mee!

Een tevreden vader: Wat zou ik moeten zonder! Slapeloze nachten, huilend kind en daardoor wanhopige ouders. Nu is er rust.

Een tevreden vader: Een heerlijke crème, jammer dat hij zo kostbaar is anders zou ik veel vaker met deze crème smeren. Je gunt je kind echt Dermalex.

Een tevreden moeder: Echt een aanrader. Ik was hopeloos door slapeloze nachten, zoonlief met kapotte huid waardoor hij zelfs niet naar zwemles wilde omdat dat water pijn deed. Ik heb een ander kind! Dermalex is me goud waard!

Een tevreden moeder: Zeer makkelijk in gebruik en het resultaat is een redelijk verbetering van het eczeem. Je merkt al snel aan je kind dat het zich beter voelt en weer gewoon alles kan doen zonder dat het vergaat van de jeuk.

Een tevreden moeder: Ik heb het gebruikt bij mijn zoontje en het lijkt te werken. Hij heeft minder uitslag de laatste tijd. Het beschermt ook tegen schraalheid. Het ruikt prettig, en maakt de huid lekker vet.

Een tevreden gebruikster: Het is zeker geen wondermiddel maar het helpt de vurige kantjes eraf te halen. Het verlicht wel, en alle beetjes helpen. Daarom blijf ik het ook nog steeds gebruiken.

Een tevreden gebruikster: ik heb ervaren dat Dermalex helpt, het is geen wondermiddel want het is niet meteen helemaal weg maar wordt zeker minder. Maar ik raad aan om het wel consequent te gebruiken.

Een tevreden moeder: Het eczeem is nu beheersbaarder geworden en het kind een heel stuk blijer! En daardoor zijn moeder natuurlijk ook!

Een tevreden moeder: Een lekker smeerbare zalf, laat geen vette laag achter, smeert dun uit. Geen slapeloze nachten en geen huilkind meer, heerlijk. Had ik deze zalf maar eerder ontdekt!

Een tevreden ouder: Eerder nog niet van Dermalex gehoord, tot we een advertentie zagen in een tijdschrift, toen de Dermalex aangeschaft, en op de plekjes / huid aangebracht, en zagen vrij snel verbetering, en het blijft goed gaan. Zijn huid reageert er goed op.

Baukje: Fijne smeerbare zalf zonder vervelende geurtjes die ook het probleem nog eens aanpakken. Super! Gebruik het sinds mijn dochter 2 maanden is. Om de dag smeer ik de zalf op haar wangetjes.

Een tevreden gebruikster: Smeert prima, voelt niet vet aan en bevat geen cortisonen. Ik vind het prettig middel om mee te beginnen bij beginnend eczeem. Zachte creme, stinkt niet en smeert fijn.

Een tevreden moeder: Na een week merkte ik resultaat bij onze kleine meid, het krabben op haar hoofdje werd steeds minder, hierdoor slaapt ze beter en is het eindelijk rustig op haar bolleke.

Minke: de crème lijkt niet te prikken daar de kleine niet huilt als je hem insmeert en heeft een duidelijk jeukstillend effect. De crème smeert makkelijk weg. Jammer is wel dat de tube vrij klein is, ons kindje heeft eczeem over zijn gehele lijfje en dan is de tube snel leeg

Een tevreden ouder: Terwijl ik wij jonge ouders aan het lezen was kwam ik een foldertje tegen van Dermalex voor kindjes met eczeem ik was zeer benieuwd en ben de volgende dag gelijk naar de drogist geweest en gelijk aangebracht op het huidje van mijn zoon na een paar dagen zag ik resultaat en nog steeds ben er zeer tevreden mee. Mijn zoontje heeft nu minder last van jeuk en roodheid en kan nu zonder irritatie lekker gaan spelen en slapen.

Een tevreden moeder: We zijn 4 dagen met Dermalex aan de gang, maar je ziet nu al dat de huid rustiger wordt en dat het lijkt te gaan werken. Tot nu toe dus erg tevreden. Hopelijk gaat het vooruit.

Een tevreden moeder: Ik gebruik Dermalex nu 2 dagen bij mijn jongste zoontje die vooral in zijn gezicht en op zijn hoofd continue last heeft van eczeem. Ik merk nu al een verandering, het krabben is een stuk afgenomen (vooral direct na het smeren)! Op zijn hoofdje vermindert het eczeem zichtbaar en in zijn gezichtje wordt het langzaam minder. Ik ben echt blij met Dermalex, omdat ik het eczeem bij mijn kindje kan verminderen.

Een tevreden moeder: Ons zoontje heeft vaak eczeem, in ellebogen en knieholtes, ruwe wangen en kloven in oorlellen. Na Dermalex was de jeuk na 1 dag al minder. Gelukkig, want dat deed hem altijd zo pijn en gaf hem veel jeuk.

Indra: Werkt goed. Zacht spul. Ik wist niet dat het bestond. Goede ervaring mee. Zeker een aanrader, eigenlijk voor jong en oud. Ik geef het zeker ook door aan anderen.

Een tevreden moeder: Binnen 3 dagen was ik verrast, de korstjes waren minder! Mijn dochter krabt nu ook minder. Ik smeer nog steeds 3x per dag, hopelijk is dit niet te veel. Ik heb nu een middel gevonden voor de eczeem van mijn dochter. Dank je wel.

Een tevreden moeder: Het is een crème wat zich goed uitsmeert en handig in gebruik is en daarom goed bruikbaar voor kleine kinderen. Het is in water oplosbaar dus makkelijk afwasbaar. Het jeukte wel een beetje in het begin maar dat ging snel weg.

Een tevreden gebruikster: Ik vind het goed en zacht spul. Je ziet de huid duidelijk opknappen na een week. Echt goede ervaringen mee. Zal het zeker anderen aanraden. Echt de moeite van het proberen waard. Voorheen kende ik dit spul niet. Maar nu bijna onmisbaar. Ik neem zeker ook een tube mee op vakantie.

Een tevreden gebruikster: Zeker een aanrader. Lekker zacht spul voor jong en oud.

 

 

 


 

Dermalex Repair Eczeem
Dermalex Repair Eczeem
Meer over dit product
Online Bestellen