“Minder jeuk, dat is een opluchting voor ons allebei.”

Danielle en Koen | Huidspecialisten sinds 1,5 jaar

“Het is gewoon enorm fijn dat ik nu minder jeuk heb.”

Stephanie | Huidspecialist sinds 22 jaar

Het verhaal van

Dermalex ziet je niet als iemand met een huidprobleem, maar als een huidspecialist.
Net als jij zijn er in Nederland nog twee miljoen huidspecialisten. Een enorme groep mensen dus, en daarom wil Dermalex jou en de rest van deze specialisten graag een handje helpen. Met betrouwbare producten die je met een gerust gevoel lang en vaak kunt gebruiken.

Dat onze producten helpen, dat merken we wel aan de enthousiaste reacties van onze gebruikers! Hun blijdschap en opluchting is dan ook onze grootste drijfveer. Een jongetje dat ’s nacht niet meer wakker wordt van de jeuk maar weer lekker slaapt, een kapster die opnieuw met plezier knipt, een man die ondanks zijn psoriasis van het leven geniet… Daar doen we het voor. Het is dan ook onze ambitie om alle twee miljoen huidspecialisten van Nederland te helpen, want Dermalex deelt de zorg voor je huid.

Hier kun je de ervaringen lezen van ‘huidspecialisten’ en ook jouw ervaring met ons en de andere huidspecialisten delen.

Dermalex is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
* Het assortiment van Dermalex bestaat uit: Dermalex Repair Huidirritatie, Dermalex Repair Eczeem, Dermalex Repair Eczeem bij baby’s & kinderen en Dermalex Repair Psoriasis.

Dermalex Repair Eczeem
Dermalex Repair Eczeem
Meer over dit product
Online Bestellen