“Minder jeuk, dat is een opluchting voor ons allebei.”

Danielle en Koen | Huidspecialisten sinds 1,5 jaar

“Het is gewoon enorm fijn dat ik nu minder jeuk heb.”

Stephanie | Huidspecialist sinds 22 jaar

Dermalex Repair Eczeem

Anoniem
( 5 Dec 2016)

Gebeld met dermalex over de samenstelling en het klopt dat de samenstelling is veranderd. Ook bij mij werkte het middel niet meer.

Anoniem
(31 Aug 2016)

de oude demalex in metalen tube werkte uitstekend. de nieuwe in plastic tube geeft een branderig gevoel. volgens de ingrediënten op de tube's is de samenstelling niet hetzelfde.

Matthijs
(29 May 2016)

De nieuwe in de witte verpakking werkt niet meer voor mij, is een ander samenstelling zag ik. De vorige werkte altijd wel goed tegen seborroïsch eczeem in combinatie met Nizoral. Die weer daarvoor, ongeveer 5 jaar terug werkte nog beter volgensmij, jammer dat het steeds veranderd moet worden.

Anoniem
( 1 Feb 2016)

De oude werkte perfect, de nieuwe niet en geeft meer roodheid. Erg jammer dat het anders is geworden :(

Jan van der Reest
(16 Jan 2016)

De tubes zitten half vol en het is erg dun loopt zo uit de tube.

Margaret
(19 Oct 2015)

Hallo gebruijk al jaren Dermalex Eczeem van de foto hier boven met de ijzer tube, het werkt perfect?? maar nu de nieuw versie in de plastic tube doet heleml niks?? ik vraag me af varom hebben jullie deze vervangen?? en is de houde verpaking nog te verkrijgen??

Anoniem
( 2 May 2015)

Ben tevreden. Werkt direct. Een aanrader.

Anoniem
(26 May 2014)

Na 1 jaar experimenteren met hormoon/cortisone zalven, cremes en antihistamine tabletten, dermalex repair ontdekt, GEWELDIG!!

Anoniem
( 1 Apr 2014)

Wat ben ik blij dat dit middel op de markt is. Van alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb is dit het beste!

Mw. J. Spanjer
(15 Sep 2013)

Het werkt echt heel goed. De jeuk gaat snel weg en de eczeem wordt vrijwel meteen minder. Ik gebruik het al jaren eerst had dit middel een andere naam. Prima spul!

John Riper
( 5 Jun 2013)

De samenstelling van dit product is veranderd. Vroeger ston er op de tube "ter behandeling van atopisch eczeem". Die was fantastisch; werkte direct. Bij het huidige product heb ik helaas nauwelijks baat.

Anoniem
(21 Mar 2013)

Ik gebruik indien nodig Dermatex repair hoofdlotion voor plekjes op mijn hoofdhuid onder mijn haar,. Dit is niet meerin de handel. Kan ik in plaats daarvan Dermatex Repair Eczeem gebruiken?

Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.